Houten Ramen

Mensen die kiezen voor houten ramen, kiezen bij Ramatec voor de beste kwaliteit. Qua prijs kunnen wij u zeggen dat wij één van de goedkoopste zijn met het beste product. Onze houten ramen voldoen aan alle Europese normen en ook de attesten zijn hiervoor op aanvraag  te verkrijgen.

U kiest voor hout?

Wie kiest voor hout heeft keuze uit verschillende stijlen. De type Gent, Pastoral, Brugge en Ancien oogt klassiek en wordt veel gezien in historische steden zoals Brugge en Gent. Het type vieux oogt dan weer wat moderner.

Al onze houten ramen zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten waaronder Meranti, Paddouck, Merbaux, Afzelia en Afromosia. Ander houtsoorten zijn altijd te verkrijgen op aanvraag.

Wij bieden de klant ook de keuze om uw ramen al gelakt te bekomen. U heeft keuze uit de Ral-kleuren, die meer of 1000 verschillende kleuren omvat.

Standaard zijn onze ramen en deuren gedrenkt, dit betekend dat ze al behandeld zijn tegen ongedierte en schimmels. Dit om de levensduur en de kwaliteit van onze ramen en deuren te optimaliseren.

Zie ook:

 

 
COPYRIGHT www.ramen-en-deuren.eu

RAMEN EN DEUREN
BEKNOPT

RAMEN EN DEUREN
UITGEBREID

 

 

 

 

 

Zoekmachine optimalistie - Isinet internetmarketing